High Tech - Human Health (Danish)

Der er brug for nye løsninger i sundhedssektoren. Det danske sundhedssystem presses af udfordringer som et stigende aldersgennemsnit, et voksende antal mennesker med kroniske sygdomme samt borgeres øgede kvalitetskrav.

Der er samtidig øget interesse for nye tilgange til at løse fremtidens udfordringer på sundhedsområdet. Hvordan forstår vi betydningen af de kulturelle aspekter af krop, sundhed og sygdom? Og hvad betyder den digitale og teknologiske udvikling for fremtidens sundhedsinnovation? Det er et væsentligt formål for humanistisk og samfundsvidenskabelig forskning at medvirke til samfundets udvikling. Hvad er det for et sundhedsvæsen vi gerne vil have og hvad skal det tilbyde mennesker?

Der bliver i fremtidens sundhedssektor brug for nye indsigter, metoder og løsninger, både når det gælder forebyggelse og rehabilitering - og mange af fremtidens løsninger vil opstå i krydsfelterne. Det vil ske der hvor forskellige fagligheder, videnskaber og discipliner mødes og udvikler sig i nye retninger. Derfor bringer vi Arts og Health sammen i en konference den 4. december 2018, hvor vi giver nye innovative bud på fremtidens løsninger til sundhedssektoren.

Læs mere og tilmeld dig gratis her.

Time

Tue 04 Dec 18
9:00 - 16:00

Where

Aarhus Universitet, Aulaen, Nordre Ringgade 4, bygning 1412
https://www.cachet.dk/calendar/arrangement?id=9aafe70c-7ec6-4185-aa5a-4df603f476d0
26 APRIL 2024